Hoe vaak hebben reclames of verkopers jou al iets belooft dat uiteindelijk volledig gelogen bleek? Kom je makkelijk tot aan je tiende vinger en ben je nog niet klaar met tellen? Vergeet die sukkels met hun fabeltjes, hier kom je te weten wat je echt moet doen om binnen twee weken de huid van je dromen te hebben! Zeker dat je klaar bent voor de waarheid en niks dan de waarheid? 
n
n
Eigenlijk start het heel eenvoudig: Drink meer water en eet minder suiker. Schrap voor 2 weken alle frisdrank, koffie en alcohol en vervang het door water en thee. Wist je dat je verse thee ook koud kan klaarmaken? Laat je thee vijf minuutjes in bruiswater weken en het smaakt net als frisdrank! Suiker werkt niet alleen verslavend, het geeft je ook een overschot aan energie die je lichaam uiteindelijk moet omzetten naar vet. Het gaat zich ook nog eens vastzetten aan kapot collageen in je huid, waardoor dat collageen niet kan hersteld worden (als in: nooit, jamais, never ever). Die twee kleine veranderingen in je eet- en drinkgewoontes en je bent al helemaal op de goede weg!
N
Maar dan de hamvraag: Kan je je huid echt perfect krijgen op twee weken tijd? Ook al sta je vol puistjes, ontstekingen, rode wangen en rimpels: het antwoord is volmondig JA!
Als je dat echt wil, moet je wel even het grote geschut boven halen. Zoals met de IonActive Power Treatments van Dermalogica. De dagen na je eerste behandeling voel je dat je huid opeens braaf in de pas begint te lopen. 
Wat zit er dan in die IonActive producten dat je huid direct zo goed op reageert? Wel, een IonActive Treatment is zoals alle Dermalogica behandelingen afgestemd op jouw huid. Met andere woorden, je huid wordt eerst grondig geanalyseerd en dan pas wordt er bepaald wat we op je huid gaan doen. Zo kan er gekozen worden voor de Retinol 1% Ionactive, die krachtige, ingekapselde retinol bevat en chlorella. Retinol gaat de afbraak van collageen tegen en stimuleert de stoffen die collageen moeten aanmaken. Chlorella klinkt als een of ander zeewier, maar is een proteïne die sterkt op de huidproteïnes lijkt en zo diep indringt en collageen stimuleert in de diepere huidlagen. Klinkt allemaal heftig, maar in deze IonActive zit er ook vitamine E en zonnebloemolie die tijdens de behandeling de huid kalmeren en verzachten. Dus ondanks de hoge concentratie retinol, heb je geen vurig gevoel op je huid.
Voor en na 1 behandeling (bron: Mysoulsoup)
N
De Niacinamide IonActive is ideaal voor mensen met veel puistjes en/of acné. Hij bevat 4% niacinamide, wat even effectief werkt als de 1% clindamycine gel die artsen voorschrijven tegen acné. Alleen is niacinamide, of vitamine B3, veel zachter voor de huid en véél minder uitdrogend.
Behandeling 1: Resultaat na 4 weken (bron: baileyesthetics)
N
Voor mensen die hun pigmentatie willen minderen, is de Oligopeptide IonActive dan weer perfect. Dit serum bevat sterk verhelderende oligopeptides en een bom aan vitamine C, die zowel de pigmentcellen gaan kalmeren, als het pigment wegwerken én de aanmaak van pigment tegenhouden. Toch fijn dat die dat willen doen, terwijl wij het gewoon maar op onze huid moeten smeren 😉
(bron:treatandteach)
N
Last but not least: de Hyaluronic Acid IonActive. Voor al wie op 5 minuutjes een sterk gehydrateerde huid wil, deze is voor jou! Het hyaluronzuur werkt hydraterend en het kapperkoorn en de weegbree werken verzachtend, zodat de huid gladder aanvoelt.
(bron: beautybyjess365)
n
Even voor de duidelijkheid: Dit zijn producten die je niet 14 dagen lang moet smeren. Deze worden gebruikt in de IonActive Power Treatments van de Dermalogica Expert. En laten we bij Wonderlab nu toevallig de Expert-status hebben! 
Om je perfecte huid te bekomen, heb je genoeg aan 2 behandelingen met IonActive binnen de twee weken.
Combineer dat met je aangepast huidroutine en je overdosis water en thee en je huid gaat niet weten wat ze overkomt!
n
We masque to have healthy skin!
x, Roselien