Gratis verzending vanaf €50

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten variëren van land tot land. Hierbij een overzicht:

België: €7,95

Nederland: €7,95

Pakketjes worden de volgende dag in België en Nederland bezorgd als je voor 23u00 bestelt. (enkel indien besteld op weekdagen)

Gratis verzending in België en Nederland voor bestellingen boven de €99.

Kan ik een bestelling retourneren?

Toch niet helemaal tevreden over je aankoop? Je hebt het recht om je online aankoop binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te retourneren. De retourkosten, inclusief eventuele douanekosten, worden door de klant zelf betaald. Koop een verzendlabel met track & trace code bij een koerierdienst naar keuze. Je ontvangt van ons dus geen retourlabel. Zonder bewijs van verzending met track & trace code worden verloren retours niet terugbetaald.

 Online aankopen kunnen niet geretourneerd worden in het salon.

Ik heb online betaald met een cadeaubon en wil mijn producten retourneren. Hoe werkt dit?

Het bedrag van het geretourneerde item wordt teruggestort op de gebruikte cadeaubon. De code van deze cadeaubon kan dus bij een eerstvolgende bestelling opnieuw gebruikt worden. Indien je betaald met een cadeaubon, aangevuld met een ander betaalmiddel, wordt het cadeaubonbedrag eerst teruggestort op de cadeaubon. Het eventuele resterende saldo zal worden terugbetaald op de gebruikte rekening.

Kan ik een artikel ruilen?

Ruilen is niet mogelijk. Je moet het item retourneren en vervolgens opnieuw bestellen. Je betaalt het artikel dus opnieuw. Het geretourneerde artikel wordt terugbetaald indien het correct geretourneerd werd en volledig voldaan werd aan de retourvoorwaarden.

Hoeveel kost het om een artikel te retourneren?

De retourkosten, inclusief eventuele douanekosten, worden door de klant zelf betaald. Koop een verzendlabel met track & trace code bij een koerierdienst naar keuze. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de door jou gekozen verzendmethode en verzendmaatschappij. Je ontvangt van ons dus geen retourlabel. Zonder bewijs van verzending met track & trace code worden zoekgeraakte retours niet terugbetaald.